Ndërlidhjet

PRISHTINË


I dërguari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës për statusin e Kosovës, ambasadori Frank Wisner, ka thënë sot në Prishtinë se procesi i arritjes së pavarësisë po zgjatë më shumë se që kosovarët dhe amerikanët do të dëshironin. Por, sipas tij, me rëndësi është që pavarësia të arrihet si rezultat i rezolutës së Këshillit të Sigurimit të OKB-së. Ambasadori Wisner ka mbajtur sot takime me udhëheqësit më të lartë të institucioneve qendrore në Kosovë.
XS
SM
MD
LG