Ndërlidhjet

PARIS


Diplomatët në Kombet e Bashkuara janë duke e diskutuar projekt rezolutën, me të cilën do të jepej "kohë për të reflektuar dhe diskutuar" lidhur me harmonizimin e qëndrimeve për statusin e ardhshëm të Kosovës.
Agjencia franceze e lajmeve AFP transmeton një burim diplomatik në Paris të ketë thënë se nëse ky afat nuk do të sjellë rezultate, atëherë "padyshim duhet kthyer planit të Ahtisaarit".
Burimi diplomatik ka thënë se ideja ka dalë në takimin e zyrtarëve të lartë të pesë vendeve të Grupit të Kontaktit që u mbajt në Paris. Në takim morën pjesë përfaqësues të Gjermanisë, Shteteve të Bashkuara, Francës, Italisë dhe Britanisë së Madhe.
XS
SM
MD
LG