Ndërlidhjet

PRISHTINË


Cfarëdo rezolute që të propozohet në Këshillin e Sigurimit Prishtina dëshiron që ajo të ketë për bazë planin Ahtisaarit dhe të përcaktojë saktë datën e pavarësisë së Kosovës. Udhëheqësit kosovarë nuk komentojnë projekt-rezolutën e re të paraqitur në Këshillin e Sigurimit, e cila sugjeron negociata të reja.
Nga ana tjetër i dërguari i BE-së për statusin, Stephan lehne, i cili aktualisht është në kosovë ka kërkuar nga Prishtina që të mos veprojë njëanshëm.
XS
SM
MD
LG