Ndërlidhjet

PARIS


Opera e Sidnejit në Australi dhe një qendër e vjetër romake në Serbi e quajtur Gamzigrad-Romuliana janë në mesin e 45 qendrave që synojnë të hyjnë në zonat e mbrojtura nga UNESCO.
Vendimi i agjencisë së Kombeve të Bashkuara për Kulturë dhE Shkencë do merret gjatë takimit dy javor që fillon sot në Zelandën e Re.
Aktualisht nën mbrojtjen e UNESCO-s janë 830 qendra natyrore apo kulturore, të një rëndësie të vecantë për trashëgiminë botërore.
XS
SM
MD
LG