Ndërlidhjet

OHËR


Sot dhe nesër në Ohër mbahet Forumi i NATO-s, ku do të marrë pjesë sekretari i përgjithshëm Jaap de Hoop Scheffer dhe delegacione nga 49 vende.
Tema kryesore e forumit është "Promovimi i paqes dhe stabilitetit, sfidat e sotme dhe zgjidhja e tyre".
Diskutimet do të zhvillohen në tre tema: "Kosova dhe e ardhmja e Ballkanit", "Afganistani, tejkalimi i gjendjes konfliktuale", dhe "Siguria energjetike, marrëdhëniet strategjike dhe furnizimi i sigurtë".
XS
SM
MD
LG