Ndërlidhjet

STRUGË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku tha se përkundër mosmarrëveshjeve në Këshillin e Sigurimit rreth miratimit të projekt rezolutës për statusin e Kosovës, së shpejti do të arrihet zgjidhja për këtë çështje, pasi pavarësia e Kosovës nuk ka alternativë.
Duke folur në Kongresin e Partisë Demokratike Shqiptare në Strugë, kryeministri Çeku gjithashtu e vlerësoi lartë qëndrimin e partive shqiptare, të cilat sipas tij, "kanë ndikuar shumë që qeveritë dhe pushteti i Maqedonisë të kenë një qëndrim pozitiv dhe mbështetje konkrete për pavarësinë e Kosovës".
XS
SM
MD
LG