Ndërlidhjet

BANJALLUKË


Kryeministri i Republikës serbe në Bosnjë, Millorad Dodig deklaroi se qeveria e tij nuk mundet ta mbështesë vendimin eventual për shpalljen e një-anshme të pavarësisë së Kosovës. Ai tha se pa marrë parasysh se çfarë do të jetë vendimi për statusin e Kosovës, ai nuk do të ndikoj në destabilizimin e Republikës Serbe dhe Bosnjë Hercegovinës. "Për ne nuk mund të jenë kontestuese vendimet që merren në kuadër të institucioneve ndërkombëtare", tha zoti Dodig.
XS
SM
MD
LG