Ndërlidhjet

STRASBURG


Komisioneri për zgjerim i Bashkimit Evropian, Oli Rehn ka tërhequr vërejtjen për mosshtyrje të zgjidhjes së statusit të Kosovës në Këshillin e Sigurimit. "Shtyrja e statusit të Kosovës nuk na dërgon askund. Ajo vetëm përfaqëson rrezik të destabilizimin të Kosovës, agonisë së Serbisë, dhe vonesave në integrimin e rajonit në BE" ka thënë Rehn dje para Parlamentit Evropian në Strasburg. "Evropa do të jetë ajo që do ta paguajë nëse procesi dështon" ka shtuar Rehn.
XS
SM
MD
LG