Ndërlidhjet

UASHINGTON/GJENEVË


Mediat amerikane raportojnë se policia irakiane ka ndihmuar militantët në sulmin në Qerbala, pak kohë më parë ku u vranë pesë ushtarë amerikanë.
Të njëjtat burime bëjnë të ditur se ky është rezultat i hetimeve të bëra nga forcat amerikane në Irak.
Në të tjera zhvillime Agjencia e Kombevev tëe Bashkuara për Refugjatë ka kërkuar 123 milionë dollarë fonde për të përballuar programet në ndihmë të refugjatëve dhe të zhvendosurve irakainë.Kjo shifër është dy herë më e lartë se ajo kërkuar vitin e kaluar. Burimet e kësaj agjencie thonë se 2000 njerëz lënë shtëpitë cdo ditë si pasojë e dhunës.
XS
SM
MD
LG