Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë, Vlldimir Putin sot ka nënshkruar dekretin me të cilin suspendohet pjesëmarrja e Rusisë në marrëveshjen kryesore, që i kufizon forcat konvencionale në Evropë. Shtetet e Bashkuara dhe NATO-ja kanë shprehur zhgënjimin e tyre me vendimin e Rusisë. Një zëdhënës i OSBE-së tha se kjo organizatë është shumë e shqetësuar me këtë veprim të Rusisë,
XS
SM
MD
LG