Ndërlidhjet

NJU JORK


Në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara sot diskutohet për rezolutën për Kosovën, e cila është sponsorizuar nga Shtetet e Bashkuara dhe vendet e BE-së, që janë anëtare të Këshillit. Lidhur me këtë projekt rezolutë, ambasadori amerikan në OKB, Zalmay Khalilzad pat thënë se "esenca e saj që propozuam nuk është subjekt i ndryshimeve", por se "propozuesit janë të hapur për sugjerimet e arsyeshme të Rusisë. Është paralajmëruar se seanca fillon në orën 21.
XS
SM
MD
LG