Ndërlidhjet

KABUL


Kryengritësit talibanë e kanë zgjatur afatin për përmbushjen e kërkesave të tyre edhe për 24 orë, ndërsa në të kundërtën janë kërcënuar se do ti vrasin të 23 shtetasit jugkoreanë, që po i mbajnë peng. Nga qeveria e Afganistanit dhe ajo e Koresë Jugore talibanët kanë kërkuar lirimin e 23 pjesëtarëve talibanë që mbahen në burgjet afgane. Njëherësh, armata e Afganistanit dhe forcat e koalicionit klanë rrethuar hapësirën ku mendohet se po mbahen personat e rrëmbyer.
XS
SM
MD
LG