Ndërlidhjet

JERUSALEM


Ministrat e Jashtëm të Egjiptit dhe Jordanit kanë filluar një vizitë në Izrael për të prezentuar planin arab për paqe. Ata thanë se shpresojnë në përgjigje pozitive të Izraelit. Ministrat përfaqësojnë Ligën Arabe, ndërkaq plani parasheh njohjen e Izraelit në shkëmbim të tokës së marrë gjatë luftës në Lindjen e Mesme në vitin 1967.
XS
SM
MD
LG