Ndërlidhjet

VJENË


Përfaqësuesit e Grupit të Kontaktit po takohen në Vjenë në përpjekje për të gjetur mënyrën për të ecur përpara në procesin për statusin e Kosovës. Pritet që përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara, të Britanisë, të Francës, të Gjermanisë, të Italisë dhe të Rusisë ta krijojnë bazën për negociata të reja ndërmjet Kosovës e Serbisë, që do të mund të fillonin në gusht apo shtator të këtij viti.
XS
SM
MD
LG