Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Joachim Ruecker deklaroi sot në Prishtinë se Bashkimit Evropian i ka tërhequr vërejtjen për rrezikun e shtyrjes së mëtejme të vendimit për status, të cilin populli i Kosovës e ka pritur tash sa kohë. Në Kosovë "ka shumë shqetësime dhe tensione dhe populli meriton qartësi për status dhe poashtu për procesin e statusit". "Do të ishte shumë e dobishme nëse ne do të kishim diçka si plan apo afat kohor për ecje përpara", tha zoti Ruecker.
XS
SM
MD
LG