Ndërlidhjet

TORONTO


Kanadaja planifikon të ndërtojë dy baza ushtarake në Arktik, përfshi një port dhe një qendër aftësuese për ushtrinë kanadeze.
Deklarata e kryeministrit kanadez mbi planet e qeverisë qëndrore erdhi një javë pas ekspeditës ruse ne Arktik.
Rusia pretendon të fusë nën territorin e saj një pjesë të Polit të Veriut, që besohet se është i pasur me naftë dhe gaz.
XS
SM
MD
LG