Ndërlidhjet

CEBARKIL


Trupat nga Rusia, Kina dhe katër vende të Azisë Qëndrore po zhvillojnë ushtrime të përbashkëta ushtarake në rajonin rus të Uraleve.
Rreth 6500 trupa nga vendet që janë anëtare të Organizatës së Shangait për Bashkëpunim po praktikojnë metodat në luftën kundër terrorizmit.
Këto janë të parat ushtrime me pjesëmarrjen e të gjitha vendeve anëtare.
XS
SM
MD
LG