Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Agim Çeku, në fjalimin e tij të përjavshëm, ka thënë se është lënë i hapur opsioni për të rishqyrtuar qëndrimin e Ekipit të Unitetit që zgjedhjet komunale dhe ato parlamentare që zhvillohen javën e tretë të nëntorit. Zoti Çeku ka thënë se ekziston një hierarki prioritetesh, ku absolutisht më i rëndësishmi mbetet statusi i Kosovës. Megjithatë, ai ka nënvizuar se argumentet për mbajtjen e zgjedhjeve janë të shumta dhe mbi të gjitha është ai demokratik. Në këtë fjalim, kryeministri i Kosovës e ka përsëritur qëndrimin se ai personalisht nuk do të garojë në zgjedhjet që do të zhvillohen para përmbylljes së statusit politik.

Newsletter

Gjithçka që duhet të dini për temën më të diskutuar të javës jua sjellim të enjteve në tre minuta. Regjistrohuni për t'u informuar të parët!

XS
SM
MD
LG