Ndërlidhjet

PRISHTINË


Aktori i njohur dhe profesori Faruk Begolli ka vdekur dhe është varrosur sot në Prishtinë në moshën 63 vjeqare nga një sëmundje e gjatë dhe e rëndë. Begolli ka lindur në Pejë ndërkaq akademinë e teatrit e ka kryer në vitin 1966 në Beograd. Vitet e fundit ka punuar si profesor në fakultetin e arteve në Prishtinë. Faruk Begolli ka luajtur në mëse 70 filma dhe seriale televizive dhe konsiderohet si njëri ndër artistët më të njohur në Kosovë dhe më gjërë.
XS
SM
MD
LG