Ndërlidhjet

BLED


Në Bled të Sllovenisë sot do të mbahet Forumi për Zgjërimin dhe Integrimet Evropiane, ku do të marrin pjesë disa shefa të qeverive nga Evropa Qendrore dhe Juglindore.
Në takim pritet të marrë pjesë dhe i dërguari i posaçëm i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari, i cili do të flasë për të ardhmen e Kosovës.
XS
SM
MD
LG