Ndërlidhjet

BLED


Në Bled të Sllovenisë po mbahet Forumi për Zgjerimin dhe Integrimet Evropiane, ku marrin pjesë disa shefa të qeverive nga Evropa Qendrore dhe Juglindore.
Në takim pritet të marrë pjesë dhe i dërguari i posaçëm i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari, i cili do të flasë për të ardhmen e Kosovës.
XS
SM
MD
LG