Ndërlidhjet

HAGË


"Nëse të dyja palët bien dakord dhe është një zgjidhje që funksion atëherë ndarja e Kosovës është e pranueshme për mua", ka deklaruar ministri i jashtëm holandez, Maxime Verhagen. Ai ka shtuar se për një zgjidhje të tillë duhet dhe miratimi i Këshillit të Sigurimit.Këto komente Verhagen i bëri për radion publike holandeze. "Ajo çfarë po përpiqem të bëjë është t'i japë treshes ndërkombëtare një shtytje në përpjekjet e tyre. Dhe kjo është që Serbia dhe Kosova të vijnë me zgjidhje funksionale", tha Verhagen. Ministri i jashtëm i Holandës në orët e vona arrinë në Prishtinë.
XS
SM
MD
LG