Ndërlidhjet

JERUSALEM


Kryeministri izraelit, Ehud Olmert dhe presidenti i Autoritetit Palestinez, Mahmud Abbas po diskutojnë sot mundësinë e rifillimit të negociatave. Takimi po zhvillohet në rezidencën e Olmertit në Jerusalem. Takimi është një përpjekje për të gjetur mirëkuptim para konferencës ndërkombëtare për Lindjen e Mesme që do organizohet nga Shtetet e Bashkuara në nëntor.

GRACANICË:
Në Gracanicë sot është hapur ndërtesa e re e Postës së Serbisë. Drejtori i përgjithshëm i PTT Serbe, Dragan Kovaçeviq në hapje të këtij objekti ka deklaruar se hapësira e Kosovës, është në tërësi e integruar në trafikun postar të Serbisë. Ndërkaqë drejtori i PTT Serbe për Kosovën, Ranxhel Nojkiq tha se trafiku postar që nga Horgoshi e deri në Dragash funksionon në të njejtat kushte pa marrë parasysh se në Kosovë ai është më i vështërsuar.
XS
SM
MD
LG