Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Agim Çeku ka falënderuar sot komunën dhe qytetarët e Ulqinit për kontributin e tyre në ndërtimin e marrëdhënieve të mira ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi.
Duke ia dorëzuar mirënjohjen kryetarit të komunës, Gëzim Hajdinaga, zëvëndës kryeministri Lutfi Haziri konstatoi se marrëdhëniet mes Kosovës dhe Malit të Zi janë shumë të mira.
"Presim që pas pavarësisë të kemi marrëdhënie të mira me fqinjët, pos tjerëve edhe me Serbinë, por në këtë vend ende nuk kemi hasur në persona që janë të gatshëm për bashkëpunim", tha Haziri.
XS
SM
MD
LG