Ndërlidhjet

PRISHTINË


Perendimi duhet tash të përgatisë një plan për Kosovën në rastë se dështojnë bisedimet me Serbinë deri më 10 dhjetor, ka deklaruar hsefi i UNMIK-ut Joakim Ryker. Ai, i tha agjencisë Reuters se situata në Kosovës nuk mund të zgjatet në pafundësi.
"Ne nuk do duhej të dështonim pas 10 dhjetorit.Kuptohet që çdonjëri preferon që bisedimet të rezultojnë me marrëveshje, por bashkësia ndërkombëtare e në veçanti Bashkimi Evropian duhet të përgatitet edhe për rezultatet tjera ka thënë Ryker.
Populli i Kosovës është i lodhur dhe i frustruar dhe po fillon të hunmë besimin në udhëheqësit e tyre dhe bashkësinë ndërkombëtare. Duhet të ketë persepktivë të qartë për njerëzit në Kosovë, ka përfunduar Ryker.
XS
SM
MD
LG