Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në kyeqendrën e Kosovës ka filluar ndërtimi i Katedrales Katolike. Fillimi i ndërtimit të Katedrales përkon me 10 vjetorin e vdekjes së Nënë Terezës. Në këtë ceremonial ishte i pranishëm edhe presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu i cili me këtë rast tha se "Katedralja do të prezantoj vlerën, identitetin dhe ndjenjën tonë ndaj besimeve".
XS
SM
MD
LG