Ndërlidhjet

PISHTINË


Autoritete vendore dhe ato ndërkombëtare në Kosovë i kanë vlerësuar si të papërgjegjshme dhe joserioze deklaratat e sekretarit shtetërore për Kosovën Dushan Prorokoviq, i cili ka thënë se në rast se perendimi e njeh pavarësinë e Kosovës atëherë Serbia është e gatshme të përdorë forcën. Administrata e UNMIK-ut i ka rikujtuar Beogradit se në Kosovë janë të vendosura forcat e NATO-së dhe se policia ndërkombëtare është përgjegjëse për siguri dhe mjedis të qetë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG