Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi i Unitetit është takuar sot përsëri në përpjkeje të finalizimit të një memorandumi mirëkuptimi për rregullimin e raporteve më Serbinë pas zgjidhjes së statusit të Kosovës. Presidenti Fatmir Sejdiu, tha se në momentin e duhur Kosova do ta bëjë punën e vet, "që nënkupton shpalljen e pavarësisë në bashkëpunim me të gjithë ata që e mbështesin shpalljen e pavarësisë dhe e njohin atë".
XS
SM
MD
LG