Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryesuesi i Listës Serbe në Kosovë, Oliver Ivanoviç ka vlerësuar se "nuk është i drejtë" rekomandimi i kreut shtetëror të Serbisë që serbët të mos dalin në zgjedhjet në Kosovë.
"Është rekomandim i keq që serbët të mos marrin pjesë në zgjedhje, sepse kjo don të thotë që ata duhet t'i bëjnë gati valixhet. Kjo është thirrje direkte për serbët në jug të lumit Ibër që t'i bëjnë gati valixhet dhe të shkojnë" tha Ivanoviç për radion B92.
Mesazhi "mos merrni pjesë në zgjedhjet", lexohet si "as mos qëndroni në Kosovë", ka thënë Ivanoviç.
"Ju në fakt merrni sinjale nga Beogradi se Kosova duhet të ndahet", ka thënë Ivanoviç, për të shtuar se kjo politikë ka bërë që të mos u dëgjohet zëri serbëve në Kosovë.
XS
SM
MD
LG