Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ish kryetari i Akademisë së Shencave dhe Arteve të Kosovës, Musa Haxiu vdiq në moshën 68 vjeçare në Klivlend të Shteteve të Bashkuara. I ndjeri Haxhiu ishte profesor i Fakultetit të Mjekësisë në Prishtinë ndërsa në 15 vitet e fundit ka punuar në hulutmime shkencore mjekësore në Klivlend dhe në Uashington.
XS
SM
MD
LG