Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Qeveria e Kosovës e dënon ashpër shpërthimin" në Prishtinë dhe vazhdon "angazhimin e saj në luftën kundër kriminalitetit, për të krijuar një mjedis të qetë", ka deklaruar zëdhënësi i Qeverisë, Avni Arifi. "Nuk ka kurrfarë indicie se shpërthimi ka ndonjë lidhje me procesin për përcaktimin e statusit të Kosovës", ka thënë zëdhënësi Arifi.
XS
SM
MD
LG