Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Vojisllav Koshtunica, e ka vlerësuar si të rrezikshme bindjen e një pjese të bashkësisë ndërkombëtare, se Serbisë mund t'i imponohet zgjidhja për statusin e Kosovës.
"Është e rrezikshme bindja e një pjese të bashkësisë ndërkombëtare, se është e mundshme që Serbisë t'i imponohet zgjidhja dhe se Serbia ndonjëherë do të pranojë që, përkundër Kartës së Kombeve të Bashkuara dhe Kushtetutës së Serbisë, në territorin e saj ekziston shteti i pavarur i Kosovës", ka thënë Koshtunica.
XS
SM
MD
LG