Ndërlidhjet

JANGON


Murgjit budistë, që po i udhëheqin protestat më të mëdha anti-qeveritare në Mianmar, ish-Birmani, në 20 vjetët e fundit, nuk i kanë përfillur urdhrat e juntës ushtarake për ta përfunduar marshimin e tyre. Disa mijëra murgjë dhe mbështetësit e tyre protestuan në qytetin Jangon, ndërsa një marshim më i vogël u mbajt në Mandalej.
XS
SM
MD
LG