Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Nuk duhet lejuar që gjendja aktuale në Kosovë të zhagitet dhe ajo të shëndrrohet në edhe një "konflikt të ngrirë", ka tërhequr vërejtjen në Kombet e Bashkuara, Kryetari i Lituanisë Vaidas Adamkus.
Ndërsa Kryetari i Letonisë Valdis Zatlers, në fjalimin e tij para Asamblesë së Përgjithshme të OKB, ka mbështetur planin e Ahtisarit, i cili parasheh pavarësi të mbikqyrur për Kosovën.
XS
SM
MD
LG