Ndërlidhjet

UASHINGTON


Admirali Michaell Mullen sot e merr postin e komandantit të Shtatmadhorisë së Bashkuar të ushtrisë së Shteteve të Bashkuara. Në këtë post ai e zëvendëson gjeneralin Peter Pace, që pensionohet.
Admirali Mullen, që për këtë post është zgjedhur nga sekrertari i mbrotjes Robert Gates, kishte shprehur shqetësim se përkushtimni i ushtrisë amerikane në Irak, mund ta ngarkojë ushtrinë dhe ta shkëpusë atë nga kërcënimet e tjera.
XS
SM
MD
LG