Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kompanit e mëdha amerikane dhe investimet e tyre, janë në pritje të zgjidhjes së statusit të Kosovës në mënyrë paqësore, citohet të ketë thënë ambasadori amerikan në Beograd, Camerun Munter. "Viteve të fundit, investimet tona janë ngadalësuar si pasoj e frikës nga destabiliteti " "Kompanitë e reja janë në pritje të një Ballkani stabil, jo vetëm kompanit amerikane por edhe ato të Evropës, madje edhe kompani nga Azia, ka shtuar më pas ambasadori amerikan në Beograd, Camerun Munter.
XS
SM
MD
LG