Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëdhënësi i qeverisë së Kosovës, Avni Arifi ka deklaruar, sot se Kuvendi i Kosovës do të shpallë pavarësinë nëse zgjidhja për statusin nuk gjendet në negociata me Beogradin.
"Ne shpresojmë se megjithatë do të arrihet kompromisi. Qeveria e Serbisë do ta pranojë realitetin e krijuar në Kosovë dhe kështu t'i ndihmojë popullit të Kosovës, të Serbisë dhe mbarë rajonit. Nëse nuk ndodh marrëveshja, nuk na mbetet asgjë tjetër pos që Kuvendi i Kosovës, të shpallë pavarësinë, ka thënë zëdhënësi i Qeverisë Avni Arifi, për televizionin serb "Palma Plus".
XS
SM
MD
LG