Ndërlidhjet

ZAGREB


"Nëse nuk do mundemi të arrijmë një marrëveshje mes palëve ne vazhdojmë të besojmë se plani i Ahtisaarit është zgjidhja më e mirë për Kosovën", tha zëvendësndihmësja amerikane e shtetit, Rosemary Di Carlo.
Gjatë qëndrimit të saj në Zagreb, Di Carlo theksoi se "jemi shumë të bindur se status quo në Kosovë nuk mund të vazhdojë, ndaj na duhet një zgjidhje shumë e shpejt".
Di Carlo në Zagreb është takuar me ministrat e jashtëm dhe të mbrojtjes të Shqipërisë, Kroacisë e Maqedonisë, vendet nënshkruese të Kartës së Adriatik 3.
XS
SM
MD
LG