Ndërlidhjet

BRUKSEL


Është shumë e rëndësishme që faktorët ndërkombëtarë të angazhuar në zgjidhjen e çështjes së Kosovës t'i japin shtytje Prishtinës dhe Beogradit që zgjidhja e statusit të gjendet nëpërmjet bisedimeve, ka thënë komisionari për zgjerim i BE-së Oli Ren. Për statusin e Kosovës do të debatohet në këshillin e Sigurimit dhe atë në bazë të raportit të treshës së Grupit të Kontaktit, nëse deri më 10 dhjetor nuk gjendet zgjidhja për Kosovën, ka thënë tutje Ren, duke komentuar kështu deklaratën e të dërguarit rus në Bashkimin Evropian Vladimir Cizhov.
XS
SM
MD
LG