Ndërlidhjet

MOSKË


Në rast se zgjidhja për Kosovën i imponohet Beogradit, apo njihet pavarësia e njëanshme, do të hapet "kutia e Pandorës", ndërsa rreziku nga separatizmi do të shtrihet mbi shumë vende evropiane dhe në hapësirat e ish-Bashkimit Sovjetik, ka deklaruar zëvendëszëdhënësi i kryetarit rus, Dimitrij Peskov.
XS
SM
MD
LG