Ndërlidhjet

UASHINGTON


Një komision i pavarur i emëruar nga ushtria amerikane ka kritikuar mënyrën se si janë dhënë kontratat për kompanitë që kanë furnizuar trupat në Irak dhe Afganistan.
Komisioni gjeti humbje në vlerë prej miliarda dollarësh në vit nga kontratat e mësipërme.
XS
SM
MD
LG