Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia planifikon të hapë një institut që do merret me hetimin e gjendjes së të drejtave të njeriut në Bashkimin Evropian. Ky institucion, sipas përfaqësuesit të presidentit rus Putin në Bashkimin Evropian do ketë zyrë në Bruksel, Berlin ose Paris. Instituti do merret me të drejtat e pakicave ruse në vendet balltike, cështjen e migrantëve, racizmin dhe ligjin zgjedhor në vendet e Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG