Ndërlidhjet

BRUKSEL


Një numër i caktuar i transportuesve ajrorë do të mund të detyrohen t'i mbyllin ueb-faqet e tyre, vitin e ardhshëm. Një hulumtim i bërë në 15 vende të BE-së dhe në Norvegji ka gjetur se gjysma nga gjithsej 447 ueb-faqe, u ofrojnë pasagjerëve informacione jo të sakta, me qëllim mashtrimi për përfitime materiale.
XS
SM
MD
LG