Ndërlidhjet

HAGË


Është arrestuar nga Tribunali i Hagës, Sadri Selça, për shkak të refuzimit të paraqitjes në cilësinë e dëshmitarit të prokurorisë, në rastin Haradinaj dhe të tjerët.
XS
SM
MD
LG