Ndërlidhjet

PRISHTINË


Deputetja e partisë G17plus në Kuvendin e Serbisë, Stojanka Petkoviq tha sot se sulmi i mbrëmshëm kundër saj në Zveçan, ishte bërë nga serbët e jo nga shqiptarët. "Dëshiroj që qartë dhe zëshëm të them se këtë nuk e kanë bërë shqiptarët, por kërë e kanë bërë serbët". Sipas saj, në këtë sulm kanë dorë "të gjithëfuqishmit e një politike, me të cilën unë nuk pajtohem". Ajo tha se sulmi kundër saj paraqet "ftesë për vdekje, për shpërngulje" dhe ka paralajmëruar se do të kërkojë mbrojtje dhe hetim nga ministri i brendshëm i Serbisë, Dragan Jociq.
XS
SM
MD
LG