Ndërlidhjet

PRISHTINË


Subjektet politike në Kosovë e vlerësojnë procesin zgjedhor si demokratik dhe korrekt. Ndërkohë, që PDK e cila ka dalë fituese nga të dhënat e koalicionit Demokracia në veprim po feston fitoren e saj, LDK, që sipas këtij koalicioni renditet e dyta preferon të presë rezultatet zyrtare, të cilat thotë se do t’i njohë dhe respektojë.
Subjektet tjera, që kanë pothuaj kanë marrë vota të njëjta AKR, AAK dhe LDD vlerësojnë rezultatin si të kënaqshëm. Ndërkaq, ORA që me 4 për qind nuk mund të kalojë pragun zgjedhor, preferon të heshtë derisa të numërohen të gjitha votat.
XS
SM
MD
LG