Ndërlidhjet

BRUKSEL


Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jaap De Hoop Scheffer, ka shprehur zhgënjimin e tij me numrin e vogël të votuesve në zgjedhjet e 17 nëntorit, në Kosovë. “Unë mirëpres votimin e së shtunës, i cili kaloi qetë dhe në përputhje me standardet evropiane, por jam i zhgënjyer me daljen e numrit të vogël të qytetarëve në zgjedhje, e sidomos me mospjesëmarrjen e serbëve”, ka thënë Jaap De Hoop Scheffer.
XS
SM
MD
LG