Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i KB e zgjati mandatin e forcave paqëruajtëse të Bashkimit Evropian në Bosnje edhe për një vit, me arsyetimin se vendi ka bërë "përparim shumë të kufizuar" në rrugën drejt anëtarësimit në BE dhe nuk ka arritur t'i zbatojë reformat.
Rezoluta që u miratua njëzërit, është më kritike se ajo e vitit të kaluar, e cila i përshëndeste përpjekjet e Bosnjes për anëtarësim në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG