Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-Moon vazhdon t'i mbështesë përpjekjet e Treshes ndërkombëtare për zgjidhjen e statusit të Kosovës dhe konsideron se kompromisi është ende i mundshëm, tha sot zëdhënësi Farhan Hak. "Treshja aktualisht po punon me palët dhe po përpiqet që të arrijë marrëveshje dhe zoti Moon vazhdon ti inkurajojë në këtë çështje" tha Farhan Hak dhe shtoi se "ai pret raportin e Treshes".
XS
SM
MD
LG