Ndërlidhjet

MADRID


Në Madrid te Spanjës ka filluar konfenenca dyditore në të cilën po marrin pjesë 56 shteteve të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë. Kryeministri i Spanjës Jose Luis Zapatero në hapje të konferencës u ka bërë thirrje anëtarëve të OSBE-së që të punojnë sa më shumë kundër terrorizmit. Mbajtja e konferencës vjen pas mosmarrëveshjeve në mes të Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara, pas vendimit te OSBE-së që të mos i monitoroj zgjedhjet parlamentare ne Rusi me 2 dhejtor.
XS
SM
MD
LG